márciusi ajánlatok


Tavaszi és nyári trend
Az idei tavaszi-nyári szezon egyik legfontosabb lakberendezési trendje az összpontosítás és a pillanat megélése iránti vágyat tükrözi. A színek, minták és anyagok kiválasztásakor a természet és a skandináv nyár nyújtja a fő inspirációt. A zöld részletek élettel töltik meg a nyugodt, fakó terrakotta árnyalatokat. A szárított virágok, zöld növények és virágminták kombinációja a fonott és matt felületekkel nyugodt és nyárias légkört teremt, amely ideális, ha szeretne lelassítani.
Termékek kutyáknak és cicáknak
Négylábú barátaink a legjobb dolgokat szeretik az életben: az alvást, az evést, a jatékokat… na, jó …és természetesen a gazdáikat is. Mi pedig őket! Éppen ezért szeretnénk, ha a legjobb játékeszközöket kaphatnák. Tekintsd meg kieégszítőink széleskörű skáláját, amelyek remek szórakozást nyújtanak otthonra vagy séták idejére egyaránt. Igazán kalandosnak ígérkezik az így együtt töltött idő! Játékra fel!
Tavaszi megújulás
Kezdje a tavaszt tele energiával, és szemezgessen a testi-lelki megújulást gyerekjátékká varázsoló könyvválogatásunkból! Életmódkönyvek, dietetikai tanácsok, szabadidős és gasztrokönyvek óriási kedvezménnyel, március 1. és 31. között 20-70%-kal olcsóbban!