júliusi ajánlatok


50% kedvezmény a 2. párra!
▪ Vásárolj 2 pár leárazott cipőt vagy táskát, és most a második, alacsonyabb árú terméket 50% kedvezménnyel vásárolhatod meg a Deichmann-nál!
▪ CSAK az üzletekben 3 pár leárazott cipő vagy táska vásárlása esetén, a legolcsóbb, 3. terméket ajándékba kapod
Érvényes: 2021.07.19-től visszavonásig, minden Deichmann üzletben és online, csak a leárazott termékekre. A kedvezmény mindig az alacsonyabb árú termékre vonatkozik!
Frissítsd fel gyermeked ruhatárát a nyárra és fedezd fel a 2 darabos pihe-puha, biopamutból készült szetteket! Ha pedig saját magadat vagy a párodat lepnéd meg pár új, stílusos darabbal, akkor nézd meg a legújabb férfi és női kollekcióinkat! Vagy inkább a belső tereket dobnád fel természetet idéző díszekkel? A legújabb otthoni kiegészítő-kollekciónkkal ez könnyebb lesz, mint hinnéd!

PEPCO. Többet kevesebbért... mindennap!

Találkozzunk a PEPCO-ban! Addig is: meríts további ötleteket legújabb újságunkból! https://pepco.hu/ujsagaink/

Az ajánlat 2021.07.15-től 2021.08.04-ig, illetve a készlet erejéig érvényes.
A kánikulával együtt a nagy nyári leárazások is megérkeztek a Park Centerbe! Gyere, és szerezd be a szezon legcsinosabb szettjeit kedvezményes áron* a szekszárdi, miskolci vagy debreceni C&A üzletünkben!

*A vásár 2021.07.15-től minden magyarországi C&A üzletben érvényes, a készlet erejéig tart és a megjelölt tavaszi, nyári termékekre vonatkozik.