júniusi ajánlatok


Fressnapf ajándékkártya:
Meglepetésben gondolkozol? Itt a megoldás: tetszőleges összeggel feltölthető ajándékkártya vásárolható a FRESSNAPF üzletekben!
További részletek: https://www.fressnapf.hu/ajandekkartya/
Ne feledjétek, a Fressnapf Egészségközpont gyógyászati készítményeit most is meg tudjátok rendelni a Fressnapf weboldalán, és átvenni az általatok választott Fressnapf üzletben.  
További részletek: https://egeszsegkozpont.fressnapf.hu/
Itt a nyár! Ezért egy új fürdőruha-kollekcióval készültünk az egész családnak. Vagy feldobnád a ruhatáratokat pár friss darabbal? Csütörtöktől új ruhákkal várjuk a nőket és a lányokat, a fiúkat és a férfiakat pedig trópusi mintás rövidnadrágokkal. Találhatsz még nálunk a kedvenc Disney hőseid mintájával díszített egyedi törülközőket, amik tökéletesek lesznek a nyaraláshoz.

Pepco.

Érezhető minőség, szerethető áron.

Találkozzunk a PEPCO-ban! Addig is: meríts további ötleteket legújabb újságunkból! https://pepco.hu/ujsagaink/

Az ajánlat 2022.06.16-tól 2022.06.29-ig, illetve a készlet erejéig érvényes.
Szeretnél kutyusodról a lehető legjobban gondoskodni? A Brit Care magas minőségű eledeleivel megteheted! E teljes értékű finomságok olyan hipoallergén összetevőket tartalmaznak, amelyek támogatják érzékeny gyomrú kedvenced emésztését és immunrendszerének megfelelő működését! Bundás barátod garantáltan nem tud majd ellenállni az ínycsiklandó és tápláló falatoknak!

Most minden teljes árú, 3 kg és 12 kg kiszerelésű Brit Care száraz kutyaeledelre 20% kedvezményt biztosítunk! Ne hagyd ki!*

TOVÁBB A TERMÉKEKHEZ!

*Az akció 2022. június 9-30-ig érvényes minden teljes árú 3 kg és 12 kg kiszerelésű Brit Care száraz kutyaeledelre az összes Fressnapf áruházban és a webshopon. Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a termék alapára, ezáltal a kedvezmény mértéke a webshopban eltérő. Az ajánlat a készlet erejéig érvényes, más árakcióval, kedvezménnyel és kupon akcióval nem összevonható. Az akció változtatási jogát fenntartjuk.
Hű társad a szaftos falatok vagy inkább az ízletes ropogtatnivalók rajongója? Bármelyik is legyen a kedvence, a Purina One teljes értékű finomságai között biztosan megtalálod azt, amire vágyik! A vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag eledelek támogatják kedvenced megfelelő fejlődését, és biztosítják számára a szükséges energiaellátást!

Most pénztárcádnak is kedvezünk, hiszen 20% kedvezményt biztosítunk minden megjelölt teljes árú kutya- és macskaeledelre! Lepd meg kedvencedet most!*

TOVÁBB A TERMÉKEKHEZ!

*Az akció 2022. június 9-30-ig érvényes minden megjelölt teljes árú Purina ONE kutya- és macskaeledelre az összes Fressnapf áruházban és a webshopban. Az ajánlat a készlet erejéig érvényes, más ajánlattal nem összevonható. Az akció változtatási jogát fenntartjuk.