októberi ajánlatok


Fressnapf ajándékkártya:
Meglepetésben gondolkozol? Itt a megoldás: tetszőleges összeggel feltölthető ajándékkártya vásárolható a FRESSNAPF üzletekben!
További részletek: https://www.fressnapf.hu/ajandekkartya/
Ne feledjétek, a Fressnapf Egészségközpont gyógyászati készítményeit most is meg tudjátok rendelni a Fressnapf weboldalán, és átvenni az általatok választott Fressnapf üzletben.  
További részletek: https://egeszsegkozpont.fressnapf.hu/
50% kedvezmény a 2. párra!
▪ Vásárolj 2 pár leárazott cipőt vagy táskát, és most a második, alacsonyabb árú terméket 50% kedvezménnyel vásárolhatod meg a Deichmann-nál!
▪ CSAK az üzletekben 3 pár leárazott cipő vagy táska vásárlása esetén, a legolcsóbb, 3. terméket ajándékba kapod
Érvényes: 2021.07.19-től visszavonásig, minden Deichmann üzletben és online, csak a leárazott termékekre. A kedvezmény mindig az alacsonyabb árú termékre vonatkozik!
Gondosan válogatott összetevők, egyedi igényekre és életkorra szabott étrend – az Eukanuba tápokkal kutyusa hosszú és egészséges életet élhet! Legyen kedvence kölyök vagy felnőtt, az Eukanuba minőségi száraz eledeleinek széles választékában biztosan megtalálja azt, ami a megfelelő gondoskodást nyújtja számára.

Válasszon ideális eledelt tappancsosának most akciós áron! Minden Eukanuba száraz eledelre 20% kedvezményt adunk áruházainkban és a webshopunkon is*!

*Az akció 2021. október 14-31-ig érvényes minden Eukanuba száraz eledelre (akciós egységár a felnőtt, bárányos 12 kg-os eledel esetében: 1033 Ft/kg) az összes Fressnapf áruházban és webshopban. Az ajánlat a készlet erejéig érvényes, más árakcióval, kedvezménnyel és kupon akcióval nem összevonható. Az akció változtatási jogát fenntartjuk.
A FELIX eledelek széles ízválasztékában minden macska megtalálja a kedvencét: puha falatkák ínycsiklandó aszpikban vagy különböző ízvilágú szószokban! Igazi ínyencségek, amelyek változatos módon elégítik ki kistigrise igényeit!

Lepje meg cicáját a FELIX finomságaival, amelyek sok szeretettel és gondoskodással készülnek. A házias ízválaszték pedig biztosan nagy kedvence lesz cicájának!

Most a megjelölt FELIX cicaeledelek 1299 Ft-ért kaphatóak áruházainkban és a webshopunkon is*! Ennél több nem is kell!

*Az akció október 14-27-ig érvényes egyes Felix multipack 12x85g-os cicaeledelekre (egységár: 1823 Ft/kg, akciós egységár: 1274 Ft/kg) az összes Fressnapf áruházban és a fressnapf.hu webshopban. Az ajánlat a készlet erejéig érvényes, más ajánlattal nem összevonható. Az akció változtatási jogát fenntartjuk.